Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Tuszki flądry dokładnie umyć i usunąć ewentualne nieczystości. Ułożyć je w pojemniku próżniowym ( jeśli nie mamy takiego wystarczy użyć miski i folii spożywczej ). W rondelku umieścić wszystkie składniki marynaty i wymieszać je. Gotowym płynem zalać rybę, przykryć pokrywką i odessać powietrze. Pojemnik z rybą wstawić do lodówki na około 2 godziny. Od czasu do czasu potrząsnąć pojemnikiem aby ryba na górze też pokryła się marynatą.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !