Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć kilka razy zmieniając wodę. Pokroić je w kostkę i wrzucić do miski. Cebulę obrać, umyć i również pokroić w kostkę. Dodać pozostałe składniki, majeranek rozetrzeć w dłoniach. Gotowe śledzie przełożyć np. do słoika, szczelnie zakręcić i wstawić do lodówki. Najlepiej smakują po około 2-3 dniach.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jak pięknie podane!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniale wygląda
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Z majerankiem nie próbowałam- ciekawe zestawienie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !