Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z masłem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolki 1 kg
soli szczypta
masła 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z masłem

Fasolkę myjemy i obcinamy końce. Zalewamy zimną wodą, solimy i gotujemy do miękkości.



Na patelni roztapiamy masło, dodajemy bułkę tartą i chwilę smażymy, aż się zrumieni. Polewamy fasolkę i gotowe :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 10.02.2012 23:18
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak