Sposób przygotowania

Żeberka marynuję przez noc w zalewie z czerwonego wina, oliwy z oliwek, koperku, sosu sojowego, ząbku czosnku,goździków, pieprzu, soli. Piekę w 180 stopniach pod folią 1 godzinę, przewracam i piekę dalej przez kolejne 45 minut również pod przykryciem.
Kaszę gotuję, doprawiam vegetą, dodaję starty parmezan i posiekaną pietruszką. Wszystko razem mieszam
Na gotowe żeberka wykładam kaszę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    marynata brzmi bardzo smakowicie! musze koniecznie sprobowac! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Wygląda i na pewno smakuje wybornie:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    oczy jedzą
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale czadowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetnie sie prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Elegancko podane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to wieprzowe żeberka? wyglądają na jagnięce
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    muszę wypróbować Twój przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pacpaw oczywiście, że jagnięce :) Widać na mięskach się znasz :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia8585

    danie godne mistrza :0
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Najlepsze restauracje nie powstydziłyby się takiej potrawy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !