Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar wołowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 0,5 kilo
cebula 1 sztuka
ogórek kiszony 0,5 słoiczka
grzybki marynowane 0,5 słoiczka
żółtko jajek 3 sztuki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar wołowy

Mięso mielimy w maszynce. Grzybki, cebulę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę.
Wołowinę obtaczamy lekko w oliwie z oliwek, wbijamy żółtka, doprawiamy maggi, solą i pieprzem i mieszamy.
Pokrojone warzywa mieszamy ze sobą i przekładamy na zmianę wołowina, warzywka, wołowina.

Podaje się z kawałkiem chlebka, grzanki lub jak kto woli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 31.10.2012 09:09
boski!
Fiffi 21.09.2012 23:20
ja też uwielbiam tatara, a ten wygląda bardzo apetycznie
Anna138 04.09.2012 09:57
super
adelajda 19.08.2012 16:15
bardzo smaczny !!!
pacpaw 19.07.2012 20:38
a ja przepadam za tatarem. Sama zdrowie.
paula99926 28.06.2012 18:31
ależ pięknie wygląda
Izabela/bella81 21.06.2012 22:44
uwielbiam :)
Anna169Hosz 09.06.2012 17:04
Bardzo elegancko podany.
romanrafal
romanrafal 01.06.2012 18:14
lubie to
misia53 31.05.2012 14:46
i ja też zwróciłam uwagę na sposób podania....
barbarella 23.05.2012 20:24
podany rewelacyjnie, tak ładnie że pewnie nikt sobie nie odmówi:)
smerfetka79 22.05.2012 20:41
Podany świetnie, ale ja nie mogę się przemóc do surowego mięsa:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak