Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z tatarem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 40 dag
cebula 1
pieprz
sól
żółtko jajek
oliwa 2 łyżki
bagietka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z tatarem

Mięso umyć, oczyścić i zmielić w maszynce. Dobrze wyrobić dodając oliwę i żółtko. Doprawić do smaku maggi, solą i pieprzem. Cebulę drobno posiekać i dodać do mięsa. Rozsmarować na kromkach bagietki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 03.02.2014 14:10
Domowy tatar najlepszy :)
Pani Domu 16.08.2013 15:43
super pomysł
Ada-Gaba 23.05.2012 07:10
ale smakowitości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak