Sposób przygotowania

bułki kroimy wzdłuż na pół, smarujemy masłem,warzywa dokładnie myjemy. ogórka obieramy ze skórki, kroimy w cienkie plasterki, pomidora parzymy, obieramy ze skórki, kroimy w plastry, umytą rzodkiewkę kroimy w plastry, ser ścieramy ma tarce, majonez mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i koperkiem, dokładnie mieszamy, szczypiorek siekamy na posmarowanej masłem bułeczce układamy plastry ogórka, rzodkiewki i pomidora, polewamy niewielką ilością sosy czosnkowego, posypujemy serem i szczypiorkiem, można delikatnie posolić i popieprzyć.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Zjadłbym taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam takie bułki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne sniadanko
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !