Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę obieramy z przednich liści gotujemy w osolonej wodzie , podczas gotowania ściągamy liście kolejno , mięso surowe wrzucamy do miski. Ryż gotujemy w osolonej wodzie , studzimy i dodajmy do mięsa oraz zeszklona na złoty kolor cebulkę jajko . Doprawiamy solą i pieprzem do smaku .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Uwielbiam gołąbeczki:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Są pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dawno nie robiłam-a bardzo lubię gołąbki :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !