Sposób przygotowania

Filety skropić sokiem z cytryny , owinąć folią spożywczą , włożyć do lodówki na pół godz.. Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki i koncentratem , odsączyć, ostudzić.Wymieszać z posiekaną zieleniną doprawić do smaku papryką . Rybę panierować w mące usmażyć na złoty kolor . W natłuszczonej blaszce układać warstwę ryżu, porcję ryby i przykryć resztą ryżu. na wierzch położyć wiórki margaryny .Przykryć folia aluminiową . Piec 40 min w temp 180 C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam ryby.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    kapitalna! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomity przepis zjadła bym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !