Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 3 łyżki
masło 2 łyżki
cebula 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka

jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce, cebulę obieramy kroimy w drobną kostkę, masło rozcieramy mikserem, dodajemy jajka , tuńczyka i majonez, dokładnie mieszamy, wkładamy na 30min do lodówki, żeby pasta stężała, następnie smarujemy pieczywo

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 03.08.2012 20:00
ciekawy przepis
Betka 30.05.2012 14:49
mmm lubie pasty, często robię;)
marcinek 26.05.2012 19:13
lubię pasty rybne
leonkot 22.05.2012 20:24
specjalnie dla osoby która zgłasza nadużycia drugie zdjęcie lepszej jakości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak