Sposób przygotowania

jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce, cebulę obieramy kroimy w drobną kostkę, masło rozcieramy mikserem, dodajemy jajka , tuńczyka i majonez, dokładnie mieszamy, wkładamy na 30min do lodówki, żeby pasta stężała, następnie smarujemy pieczywo

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    specjalnie dla osoby która zgłasza nadużycia drugie zdjęcie lepszej jakości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    lubię pasty rybne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm lubie pasty, często robię;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !