Sposób przygotowania

ubijamy jajka z cukrem do dajemy przesianą mąke i proszek mieszamy gotową masę przelewamy na wysmarowane dwie formy pieczemy ok 30 min
w tym czasie gotujemy budyn wg przepsiu i studzimy.
Następnie ubijamy jajka z cukrem delikatnei mieszamy z masa i przesiana mąką i proszkiem przekładamy do formy i pieczemy ok 35 min.

masło 1 szt ucieramy mozemy dodac alkohol dodajemy 0,5 szkl cukru pudru następnie w 3 łyz wody rozpuszczamy capuccino i dodajemy do masłą ucieramy na puch.
Dwa kolejne masła ucieramy i dodajemy ostudzony budyń.
Przełozenie: biszkopt-masa cappucino-masa budyniowa-caisto makowe- masa budyniowa- masa cappucino-biszkopt wierzch możemy polać polewą

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    smaczny, lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię takie ciacha
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym kawałeczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !