Sposób przygotowania

Ciasto kroimy na trzy płaty 13x26 cm umieszczamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia . Masło orzechowe przekładamy do małego garnuszka i podgrzewamy do płynnej konsystencji, potem dodajemy 2 łyżki miodu mieszamy. Masę nakładamy na ciasto francuskie zostawiając 2 cm od brzegów . Wcześniej pokrojone jabłka pokrojone w plasterki i kładziemy wzdłuż jeden po drugim do końca ciasta. Posypujemy lekko cukrem pudrem i polewamy jeszcze miodem wstawiamy do piekarnika na pół godziny aż będzie ładnie miało złoty kolor .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam ..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam ..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !