Sposób przygotowania

Z ryb odciąć głowy oraz płetw, następnie oskrobać wierzch i oczyścić, namoczyć w zimnej wodzie oraz moczyć tak długo aż wypłynie cała krew. Następnie wysuszyć papierowym ręcznikiem lekko posolić i obtoczyć z każdej strony w mące i na koniec smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo taką lubię :-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    moja ulubiona ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    na pewno smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie jadłam nigdy flądry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !