Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić, dodać cukier i połamane czekolady. Ziarna kakaowca i płatki migdałowe drobno pokroić, herbatniki pokruszyć. Zmieszać z musli. Dodać do rozpuszczonej masy. Dobrze wymieszać, przełożyć do pucharków. Dowolną galaretkę rozpuścić w 1/2l gorącej wody, ostudzić, zalać musli. Odstawić do całkowitego stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo pomysłowy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smaczny ten deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszny deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !