Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w kostkę i zamrozić.
Zamrożone włożyć do blenera, dodać posiekany koperek, dużą szczyptę soli morskiej i wszystko zalać kefirem.
Zmiksować na gładki koktaj i ew. przecedzić.
Odstawić na kilka minut i ponownie zamieszać.
Wierzch można posypać chili i siekanym koperkiem.
Koktajl świetnie chłodzi, ale może być również dodatkiem do obiadu czy potraw z grilla.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami. *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś ciekawego dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Dziś mamy go w planach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !