Sposób przygotowania

Z obranej włoszczyzny ugotować wywar a następnie odcedzić. Z maki, jaj i odrobiny wody przygotować ciasto i wlewać je powoli na wrzący wywar. Gdy kluseczki wypłyną, odstawić garnek z ognia, dodać masło i drobno posiekany świeży koperek. Przyprawić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    brzmi apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetnie się zapowiada
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    musi być delikatna i bardzo smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie zupy a ta zapowiada sie pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna zupka :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy przepis,takiej zupy nie jadłam.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie bardzo lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna zupkka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    lubię takie zupki :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobra szczególnie te kluseczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    ciekawy przepis, do wyprobowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !