Sposób przygotowania

Kapustę lekko odciskamy jeśli jest w niej zbyt dużo soku i w razie potrzeby kroimy. Cebulkę bardzo drobno siekamy, dodajemy do kapusty, posypujemy cukrem wg uznania, polewamy lekko olejem, mieszamy. Odstawiamy na 5-8 minut do \"przegyzienia\"

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Fajna, szybka surówka
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię wszelkie wersje surówki i kiszonej kapusty
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a gdzie taki olej można kupić?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawa tylko ten olej
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    p-ycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !