Sposób przygotowania

Ciasto zalać letnią wodą, rozmieszać, dodać mąkę i posiekany czosnek. Postawić w ciepłym miejscu do przefermentowania. Zakwas powinien być zbliżony do konsystencji gęstej śmietany.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo przydatny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    ciekawy Uwielbiam żurek więc przepis mi się przyda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    mniam świetny przepis trzeba wypróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    w końcu muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !