Sposób przygotowania

Wiśnie opłukać i wydrylować. Przełożyć do rondla. Na wiśnie posypać cukier. Smażyć do momentu aż zaczną gęstnieć. Przełożyć do wyparzonych słoików, dobrze zakręcić i pasteryzować 15min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszna konfiturka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    uwielbiam konfiturę ale ja robię troche inaczej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo lubię taką;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię taką konfiturę do naleśników
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    domowa najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !