Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smalec z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słonina 1 kg
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Smalec z cebulką

Słoninę pokroić w drobną kosteczkę i przełożyć do rondla. Smażyć z dodatkiem cebuli pokrojonej w kosteczkę. Cebula powinna mieć jasnozłoty kolor, a skwarki chrupiące. Po zdjęciu z ognia smalec można przecedzić i wlać do kamiennego garnka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 30.11.2012 10:20
fajny
Monika58 05.09.2012 11:26
pyszne , take swojskie :)
rutynka 11.08.2012 09:30
extra i do tego ogóreczek mm
RenataZ-et 14.07.2012 21:05
bardzo dobry
alaaa 27.06.2012 20:59
domowy smalec jest najlepszy a z cebulką to już rewelacyjny
anulka69 25.06.2012 10:48
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak