Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w drobną kosteczkę i przełożyć do rondla. Smażyć z dodatkiem cebuli pokrojonej w kosteczkę. Cebula powinna mieć jasnozłoty kolor, a skwarki chrupiące. Po zdjęciu z ognia smalec można przecedzić i wlać do kamiennego garnka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    domowy smalec jest najlepszy a z cebulką to już rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    extra i do tego ogóreczek mm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    pyszne , take swojskie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !