Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w kostkę i przysmażamy na patelni. Dodajemy rozbite jajka i posiekany dobrze czosnek. Wszystko dokładnie podsmażamy na patelni na koniec dodając do smaku kebaba. Gotową jajecznicę jemy z chlebem lub bułką jeszcze gorącą.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiej jeszcze nie jadłem - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też jeszcze nie jadłam - muszę spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy nie jadłam z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    musze sprobowac z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ja też takiej nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zdarzyło sie mi zjesc ale nie czesto
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe dodatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jajecznicy z czosnkiem nie jadłam,ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    chętnie taką zjem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczne sniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !