Sposób przygotowania

Ziemniaki ścieramy na tarce lub w robocie z odpowiednią tarczą. Dodajemy jajka, mąkę , troszkę solimy. Dobrze mieszamy, smażymy na gorącym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    kocham je; zwłaszcza te chrupiące
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    kocham je; zwłaszcza te chrupiące
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    kocham je; zwłaszcza te chrupiące
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    idealne do gulaszu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    nie do gulaszu :( do ostrego kurczaczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !