Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso z indyka (np. piersi, udka) gotujemy do miękkości. Ugotowane mięso oddzielamy od kości, usuwamy również skórę. Mięso przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    . mniam mniam, rewelacja!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ciekawe nadzienie do krokietów...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    oj jak ja lubię krokiety :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wspaniałe do barszczu :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbieniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie, zwłaszcza z czerwonym barszczykiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam krokiety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne kotlety
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne krokieciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha krokiety,do tego barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakują :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super danie na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    super danie- ale z mięsem indyka nie robiłam - muszę spróbować
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszne krokieciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Fajne krokiety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !