Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja młoda kapusta

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 szt
koperek świeży 1 wiązka
rosół z kury Kucharek 2 kostki
sól do smaku
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Moja młoda kapusta

Kapustę drobno szatkujemy.Do rondla dajemy masło,topimy.Na roztopione masło dajemy kapustę i smażymy,gdy się lekko poddusi dodajemy kostki rosołowe,koperek,sól.Dusimy często mieszając dopóki nie wyparuje woda.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 11.03.2014 18:41
pyszna kapusta
Barbara777 22.11.2013 22:54
smaczna kapusta!
Ada-Gaba 25.07.2013 07:20
bardzo smaczna
Ela15 26.04.2013 10:14
samo zdrowie
Bernadeta1 23.04.2013 00:28
już nie mogę się doczekać kiedy będzie w sprzedaży, bardzo lubię
Wacław 10.04.2013 11:41
bardzo ja lubimy,juz nie mogę się doczekać młodej kapusty :)
Iwusia 18.02.2013 23:39
mniam !
ONY_za_kare 08.02.2013 07:31
pycha
Dorota59 24.06.2012 14:25
lubimy
mirosława4 24.05.2012 18:13
smaczna
RenataZ-et 22.05.2012 21:44
robię tak samo-jest przepyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak