Sposób przygotowania

składniki na ciasto mieszamy razem lekko solimy ciasto musi być delikatne miękkie nie może być twarde

Wałkujemy na cienkie placki wykrawamy prostokąty faszerujemy farszem :
Kapustę kiszona płuczemy gotujemy
Pieczarki czyścimy i smażymy mieszamy z kapusta doprawiamy i faszerujemy paszteciki
pieczemy w piekarniku 180 st

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Kapusty kiszonej zawsze kupuje mniej wiecej 1,5 kg a pieczarek do kilograma :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !