Sposób przygotowania

Szparagi obieramy i gotujemy . Studzimy . Zimne zawijamy w plasterki szynki i układamy na dnie miseczek w których będzie robiona galaretka. Gotujemy wywar warzywny z marchewki ,selera,pietruszki dodajemy pierś z kurczaka. Ugotowaną pierś tniemy na kawałki i wkładamy po kawałku do miseczek . Papryki kroimy na kawałki i dodajemy do miseczek . Wywar warzywny doprawiamy do smaku i dodajemy do niego rozpuszczoną żelatynę ,gdy będzie zimna zalewamy wywarem nasze miseczki i odstawiamy do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam dietetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !