Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Odcinamy zdrewniałe końcówki szparagów, myjemy, zalewamy wrzątkiem z dodatkiem cukru, gotujemy 2-3 minuty, studzimy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę w końcu je spróbować ...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    oryginalny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    uwielbiam zielone szparagi pod każdą postacią, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zielonych szparagów nigdy nie gotuje. Bezpośrednio smażę lub piekę surowe. Spróbuję kiedyś podgotować i potem obrobić. Porównam sobie smaki :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wypróbowałam podobny przepis, tylko że ja od razu wrzuciłam na patelkę bez gotowania, wyszło pysznie a czas zaoszczędzony ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    super pomysłowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    orginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !