Sposób przygotowania

Pieczarki obrać , umyć osuszyć i pokroić dość drobno , zagotować i podsmażyć na patelni , Kapustę kiszoną gotujemy i siekamy , mieszamy z pieczarkami i doprawiamy do smaku .Mąkę posikać z masłem, dodajemy sól oraz śmietanę wymieszaną z drożdżami, zagniatamy na gładkie ciasto . Urywamy po małym po kawałku ciasta, rozpłaszczamy na kształt prostokątów,smarujemy keczupem i nakładamy farsz, zlepiamy na kształt trójkąta . Układać na blaszce . smarujemy jajkiem i posypujemy serem , pieczemy na rumiano około 20-30 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niebo w gebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczna jest ta twoja kuchnia....
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Polecam, są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Wspaniałe paszteciki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !