Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić . Olej rozgrzać w woku i wrzucić grzyby, które należy mieszać podczas smażenia. Gdy wyparuje dodać sos sojowy i jeszcze chwilkę smażyć. Na końcu wsypać posiekany koperek. Podawać na gorąco z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    z sosem sojowym nie próbowałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    na pewno swietnie smakują
  • 4
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawa jestem jak smakują :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy sposób na kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    rewelacja!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna kolacyjka
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe....z sosem sojowym nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe jak smakują, zawsze robiłam w śmietanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !