Sposób przygotowania

Mięso kroimy w cienkie plastry ( po ok 0,5-1,00 cm), posypujemy solą, pieprzem i przyprawą grill. Warzywa kroimy na małe kawałki - tak jak widać na zdjęciu, zaś cebulę wybieramy raczej mniejszą i kroimy w plasterki.

Nabijam na patyczki kolejno składniki tak by szaszłyki zaczynały się i kończyły papryką.

Pieczemy w piekarniku ok 40 minut lub grillujemy ok 50 minut często przekręcając.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    wspaniałę i smaczne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ależ bym sobie zjadła takie szaszłyczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    uwielbiam szaszlyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale apetyczne zdjęcie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wyglądaja pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam szaszłyczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !