Sposób przygotowania

Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Do czosnku dajemy sól, cukier oraz sok z wyciśnięty z cytryny. Wszystko dokładnie ucieramy. Dodajemy majonez wcześniej wymieszany z winem. Na konie dodajemy obrane ze skórki i posiekane migdały. Przygotowany sos dajemy na dwie godz. do lodówki. Podajemy z upieczonym zimnym mięsem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mniam, mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Ten sos musi być pyszny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny sosik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny sos
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny sos
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy ten sosik :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawie jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !