Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysta jajecznica z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
śmietana 12% 2 łyżki
ser żółty 100 g
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta jajecznica z serem

Jajka dokładanie myjemy. Następnie wbijamy do miski, dodajemy śmietanę i dokładnie roztrzepujemy widelcem. Ser ścieramy na tarce i dodajemy do jajek. Doprawiamy solą i pieprzem. Całość dokładanie mieszamy. Wylewamy masę jajeczną na rozgrzany tłuszcz i smażymy na średnim ogniu ciągle mieszając.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 19.11.2013 11:03
nigdy takiej nie jadłam :) fajna :)
IwonaKa 05.07.2013 12:38
pycha,jadłam kiedys taką
Madziela 20.12.2012 13:00
musze ja sobie jak najszybciej zrobic :D
Motorek 11.08.2012 10:16
Super
Beata73 06.08.2012 08:57
palce lizać!
ankaryba 10.07.2012 11:40
smaczna :-)
mic 09.07.2012 21:15
smak z dziecinstwa, duzo takiej jadałem
Dorian 10.06.2012 14:51
super
jasiek 31.05.2012 22:05
ciekawa
Kamila/kami007 22.05.2012 10:29
fajna
Piotr-21 21.05.2012 22:28
pyszna
Karolinka111 21.05.2012 22:12
muszę wypróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak