Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Zostało mi trochę wywaru wołowo- warzywnego, z którym szybko musiałam coś zrobić. A że ostatnio mam fazę na szparagi przygotowałam zupę-krem. Było szybko i bardzo smacznie. Szparagi obieramy, myjemy i kroimy na około 2 cm kawałki. Grubsze końcówki szparagów gotujemy w wywarze przez 5 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pysznie wyglada!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do zrobienia. Odkładam już do lodówki końcówki szparagów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !