Sposób przygotowania

Margarynę i mleko podgrzewamy aż Kasia sie rozpuści. Dodajemy do garnka cukier wymieszany z kakao. Całość podgrzewamy aż składniki się rozpuszczą. Masę wlewamy do miksera, dodajemy żółtka, wodę gazowaną a następnie mąkę z proszkiem. Wylewamy na blaszke, pieczemy ok 40 min w 160 stopniach z termoobiegiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Ja zawsze przekładam kremem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    już mi pachnie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    już mi pachnie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    jest wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    robię podobny, tylko ma jedną wadę - znika ;0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !