Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy do krokietów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
pieczarki 25 dkg
cebula
olej 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy do krokietów

Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Obraną cebulkę siekamy. Pieczarki obieramy i kroimy w paseczki. Pokrojone pieczarki i cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Podsmażone pieczarki łączymy z ugotowanym ryżem i doprawiamy do smaku. Tak przygotowanym farszem smarujemy upieczone naleśniki i robimy krokiety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 07.11.2013 19:46
nie znałam takiego farszu,ciekawy
Iwusia 28.07.2013 23:14
bardzo fajny pomysł z tym farszem
kate.500 03.05.2013 23:51
super pycha
berys18 15.03.2013 17:14
ciekawy pomysł
Wacław 15.12.2012 10:16
pyszny !
Łukasz15 26.10.2012 13:25
Bardzo dobry
Grazyna0211 08.10.2012 09:58
fajny pomysł z tym ryżem
IKrakowianka 30.08.2012 22:30
bardzo dobry
olkaaa 10.07.2012 07:45
też taki robię
Pani Domu 21.06.2012 19:12
pyszny farsz
anulka69 13.06.2012 08:50
pycha
m1monika 09.06.2012 23:05
pyszny
m1monika 09.06.2012 23:05
pyszny
romanrafal
romanrafal 31.05.2012 07:56
podoba mi się,smaczny
Justa32 27.05.2012 18:29
smaczne
Wafelek2601 27.05.2012 12:09
z takim farszem krokiety będą pyszne!
RenataZ-et 25.05.2012 20:35
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak