Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Obraną cebulkę siekamy. Pieczarki obieramy i kroimy w paseczki. Pokrojone pieczarki i cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Podsmażone pieczarki łączymy z ugotowanym ryżem i doprawiamy do smaku. Tak przygotowanym farszem smarujemy upieczone naleśniki i robimy krokiety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    z takim farszem krokiety będą pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się,smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł z tym ryżem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny pomysł z tym farszem
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie znałam takiego farszu,ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !