Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kociołek bałtycki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 szt
majonez 170 ml
koperek 1 natka
sok z cytryny
sól
pieprz
cukier
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek bałtycki

Rybę obrać z ości, rozdrobnić i pokropić sokiem z cytryny. Jajka drobno posiekać. Drobno podrobioną makrelę wymieszać z jakiem, dodać majonez i posiekaną drobno zieleninę, doprawić wg uznania solą i poeprzem. Można podawać z dodatkiem pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia47 11.07.2012 17:35
Ja jeszcze dorzucam ogórka kiszonego pokrojonego w kostkę;)
msmariusz 21.05.2012 21:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak