Sposób przygotowania

Filet pokrojony w paski doprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem, polewamy wymieszaną oliwą z sokiem z połowy cytryny. Na koniec przyprawiamy chili. Smażymy na oliwie. Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, obwijamy nim wcześniej usmażone kawałki fileta. Wkładamy do nagrzanego piekarnika na 180 stopni na 20 minut. Podajemy z surówką.

Komentarze

  • -4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    chyba najpierw kroimy, potem doprawiamy
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    już zmienione:) dzieki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    też pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !