Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny, odsączyć i studzić. Tłuszcz rozpuścić, dodać przesianą mąkę i chili i sól, wymieszać wlać mleko i gotować do monumentu aż powstanie gęsty sos. Dodać startą na drobnych oczkach cebulę, wymieszać i ostudzić. Dodać zimny ryż i posiekane orzechy, dokładnie wymieszać. Wstawić na pól godziny do lodówki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ciesze się, że się podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam kotlety bez mięsa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia47

    Super propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !