Sposób przygotowania

Naleśniki przygotowujemy z tradycyjny sposób z podanych składników (miksujemy dodając w kolejności: jajka+ mleko+ woda+ mąka+ olej).

Pieczraki kroimy, smażymy na margarynie do odparowania wody. następnie podsmażamy na oleju cebulkę. Na patelnie z cebulka wrzucamy pieczarki, dodajemy serki topione mieszamy aż sie rozpuszczą, do całości ścieramy ser żółty i mieszamy już bez podgrzewania.

Z naleśników i farszu robimy krokiety. Następnie obtaczamy je w rozmąconym jajku, bułce tartej o obsmażamy na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !