Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Surowy burak i marchewkę obieramy i ścieramy na tatce o grubych oczkach, cebulę i ogórki kiszone kroimy w kosteczkę. Kukurydzę odsączamy od zalewy i dorzucamy do pozostałych składników. Z granata wydrążamy pestki i dodajemy do reszty.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacjyjnie się prezentuje;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawe połączenie smaków
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kasia46

    ale pycha... :)
  • 2
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    Uwielbiam te kuleczki granatu. Ciekawe połączenie składników i te kolory, pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszna sałatka;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wybuchowe smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    kolorowa a przy tym smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    bardzo zdrowa sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !