Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

1. Wszystkie składniki czyli mąka, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia sól dokładnie mieszamy. Następnie dolewamy tyle mleka, aby uzyskać ciasto gęstsze niż na naleśniki. Odstawiamy przygotowane ciasto na ok. 30 min. Gofrownicę rozgrzewamy i smarujemy olejem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha,uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pieknie sie prezentuja!! moje nie zawsze tak ladnie wychodza hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wieki nie jadłam gofrów. Muszę sobie kupić gofrownicę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    domowe najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Jeszcze do tego kawa świeżo dopiero co zmielona lub kawa zbożowa z mlekiem ... pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne czesto je robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmors

    uwielbiam domowe gofry.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Jeśli dobrze poznaję, to Dezal - najlepsza polska profesjonalna gofrownica :) moc 1300 W i temp. prawie 200*C, pożądna powłoka i gofry wychodzą z niej idealne :) mam identyczną - w życiu nie zamienię jej na plastikowe badziewie z powłoką z podrabianego teflonu, co po kilku miesiącach wygląda, jak zaorana ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !