Sposób przygotowania

Liście sałaty rwiemy na kawałki. Szynkę oraz ser kroimy w słupki. Awokado obieramy i kroimy w kostkę. Podobnie postępujemy z pomidorem. Wszystkie składniki łączymy w misce. Ocet winny mieszamy z olejem i tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. Mieszamy i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetycznie wyglądała, az weszłam w przepis:) dla mnie jednak bez szynki i awokado
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna i sycąca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze odrobinę grzanek poproszę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Witaminy i coś konkretnego- tak lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    K&J

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    zapachniało wiosną , a na dworze śnieg :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !