Sposób przygotowania

Z parówek zdejmujemy foliowe osłonki. Każdą parówkę dokładnie owijamy ciastem francuskim. Następnie kroimy na mniejsze kawałki po ukosie. Kawałki parówek układamy na balszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 180 stopni i pieczemy ok. 15 minut. Po upieczeniu polewamy ketchupem i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobra przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !