Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Zeberka porcujemy- 1-2 sztuki. Myjemy. Nacieramy musztardą z każdej strony. Pieprz, sól, zioła i majeranek służą nam do natarcia żeberek będących w musztardzie. Można je tez zmieszac do natarcia .Zostawiamy je tak przygotowane przez 4 h.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ekstra
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    żeberka są bardzo smaczne ....lubimy na rózne sposoby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    superowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !