Składniki:
żeberka | 50 dag |
musztarda | do żeberek |
majeranek | do żeberek |
ziemniaki | 70 dag |
ogórki kiszone | 1-2 słoiczki |
zioła prowanslaskie | do natarcia |
sól | 1/3 łyżeczki |
pieprz | do natarcia |
olej | do smażenia |
żeberka | 50 dag |
musztarda | do żeberek |
majeranek | do żeberek |
ziemniaki | 70 dag |
ogórki kiszone | 1-2 słoiczki |
zioła prowanslaskie | do natarcia |
sól | 1/3 łyżeczki |
pieprz | do natarcia |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: