Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy obie papryki, dodajemy łyżeczkę soli, nieco pieprzu, szczyptę rozgniecionej kolendry, trochę ziół prowansalskich i pół łyżeczki granulowanego czosnku. Do przypraw dolewamy olej i dokładnie mieszamy. Przygotowaną marynatą zalewamy udka i pozostawiamy je tak na 5h. Następnie pieczemy je 70-80 minut i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Dawno takich nie robiłam ;)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no , fajne ,,,,, fajne....
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pychotka
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetycznie wyglądają
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    pyszne udka! palce lizać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne takie udka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !