Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 3 szt
papryki małe 4 szt
sałat zielona
szczypiorek siekany
majonez
ser żółty 30 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana

Pomidory obrać ze skórki usunąć pestki przetrzec przez sitko wymieszac z połową majonezu i natką pietruszki .Dodac pokrojony w kostke ser doprawic solą pieprzem i papryką .Nadzieniem napełnić papryczki,które wczesniej zostały przekrojone wzdłuż zeby powstały kołyski .Kołyski napełniamy nadzieniem układamy na liściach sałaty,oblewamy resztą majonezu i posypujemy szczypiorkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 04.09.2011 23:11
pychotka
Agnieszka191 06.09.2010 15:41
Dla mamuski w sam raz
plocia 05.09.2010 11:40
jakoś nie mam przekonania do papryk :)
pauluna
pauluna 04.09.2010 10:53
ja też
caroline1983 10.07.2010 13:55
Z wersja na zimno jeszcze się nie spotkałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak