Sposób przygotowania

CIASTO: Z mąki, margaryny, żółtek i proszku do pieczenia zagnieść ciasto, podzielić na 2 części, rozwałkować, podpiec ok 5-10 min. 6 białek ubić z 1 szkl cukry, rozłożyć na placki i posypać orzechami włoskimi delikatnie wgniatając w piane, upiec.
MASA: Masło utrzeć na puszek, stopniowo dodawać masę krówkową z puszki, ucierać. Gotową masą przekładać placki, wierzch posmarować cienką warstwą masy, posypać płatkami migdałów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo smacznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    delicje;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe trzeba spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !